facebook

Sponsors
Als representant voor Nederland op EK's en WK's is het bijna ondenkbaar om op dit niveau te mogen dansen zonder dat je één of meerdere sponsoren hebt die daar een steentje aan bijdragen. Wij hebben het voorrecht dat wij door zeer gerenomeerde (dans)merken worden gesponsord. Deze merken staan allemaal garant voor kwaliteit, perfectie en vernieuwing. Daarnaast passen zij perfect bij hetgeen wij als paar willen uitdragen; enthousiame, sportiviteit, gezondheid en een mooi plaatje op de dansvloer!
 

Sponsor: Fabulous Cosmetic

Fabulous Cosmetic is het make-up merk van de beroemde Italiaanse kapper/visagiste Lella. Zij heeft samen met haar man een uniek make-up merk gecreëerd dat door alle topdansers uit de hele wereld wordt gebruikt.

 

Hoofdsponsor: Plantina Vitaminen & Voedingssupplementen

Mevrouw Mr. E.B.J. de Groot heeft begin december 2006 haar vertrouwen uitgesproken in ons middels een sponsoring. Volgens eigen zeggen past onze levenstijl uitstekend bij haar bedrijf: bewegen, gezond eten en voedingssuppletie.

 

Sponsor: VeryZofcin

Dennis zijn rokkostuum wordt gesponsord door het Duitse top atelier Very Zofcin. Bekende dansers als; Sascha Karabey, Marat Gimaev, Emanuel Valeri, Bjorn Bitsch en Victor Fung worden ook al jaren gekleed door dit befaamde topmerk.

 

Sponsor: Die Glitzerwerkstatt - danssieraden

Vanaf juni 2010 worden wij gesponsord door "die Glitzerwerkstatt". De jurken van Samantha worden door dit Duitse bedrijf voorzien van de mooiste sieraden! Eigenaresse Nicole is zelf ook actief in de danswereld en weet als geen ander wat een danseres allemaal nodig heeft om het plaatje compleet te maken!

 

Sponsor: Stunning Dresses - dansjurken

StunningDresses.com is een initiatief van alle dames van TeAm Dokman, een groep van enthousiaste en gemotiveerde dansers opgericht door wereld topdansers Tony en Amanda Dokman.

 

Sponsor: Dance-Shoes.nl

Uw voeten verdienen uw aandacht! Wanneer u zich realiseert hoeveel uren per week u danst, is het verstandig uw voeten te verwennen. Dat begint natuurlijk met goed passende dansschoenen, die mooi, comfortabel, praktisch, stabiel en elegant zijn.

 

Sponsor: Rob Ronda Fotografie

Van Rob Ronda kan met recht gezegd worden dat hij de beste dansfotograaf van de wereld is! Hij behoort tot de absolute top en wij zijn er dan ook trots op dat hij in 2006 besloten heeft om ons te gaan sponsoren.

 
Our Sponsors

Bedankt voor jullie support

Fabulous Cosmetic  PlantinaDance Shoes
Very Zofcin Rob Ronda Fotografie Danceplaza
Glitzer Werk Statt