facebook

5e plaats VBD Holland Masters
Written by Dennis Voermans
PDF Print E-mail

Amper 2 dagen terug uit Engeland, stond op zondag de volgende wedstrijd al weer op onze kalender: VBD Holland Masters in Arnhem. Deze wedstrijd zou de laatste wedstrijd zijn van een weekend vol met dansen op Sportpark Papendal. De Holland Masters worden al sinds jaar en dag georganiseerd door David & Jacqueline Simon en Cor & Janny van der Stroet. Wij waren zowel zaterdag- als zondagmiddag aanwezig om een aantal (TeAm Dokman) paren te coachen. Het was een leuk, maar vermoeiend weekend met onze eigen wedstrijd als afsluiter. In totaal verschenen er 10 paren aan de start, waarvan 7 Nederlandse paren en 3 buitenlandse paren. Vanuit de voorronde zouden 6 paren zich plaatsen voor de finale. Ondanks een slechte voorronde wisten wij ons toch te scharen bij de beste 6 paren van die dag.

De finale ging gelukkig stukken beter dan de voorronde. Nog niet helemaal zoals wij kunnen, maar de vermoeidheid van een drukke Engeland trip en een lang Holland Masters weekend hadden duidelijk invloed op ons dansen. Tijdens de prijsuitreiking mochten wij de 5e plaats in ontvangst nemen. Enigzins teleurgesteld waren we wel, maar toch gezien de omstandigheden toch redelijk tevreden. Voor de tweede maal op rij waren wij als 3e beste Nederlander geeindigd.

Het beloofd op 10 november een spannend NK te worden in Assen. Wij kijken er in ieder geval met zeer veel plezier naar uit. Nog 3 weken hard werken!

 
Our Sponsors

Bedankt voor jullie support

Fabulous Cosmetic  PlantinaDance Shoes
Very Zofcin Rob Ronda Fotografie Danceplaza
Glitzer Werk Statt