facebook

3e plaats VBD GP in Geldrop
Written by Dennis Voermans
PDF Print E-mail

Afgelopen zondag mochten wij voor het eerst onze opwachting maken in het Nederlandse Professional circuit. De eerste VBD (Vereniging Beroeps Danssport) Grand Prix van het nieuwe seizoen vindt traditiegetrouw plaats in Dansschool Van der Putten in Geldrop. In totaal verschenen 5 aan de start, waarvan 4 paren hun eerste VBD GP in de Ballroom discipline dansten. Helaas waren nog niet alle paren aanwezig. Onze wedstrijd vond gelijktijdig plaats met een NVAD wedstrijd hetgeen ervoor zorgde dat de dansschool tot de nok toe gevuld was met dansers en supporters. Hierdoor werd een hele leuke sfeer gecreeerd en beloofde het een spannende middag te worden. De wedstrijd werd in twee ronden gedanst. De eerste ronde was een general look en de tweede ronde de finale.

De eerste ronde dansten wij zoals vaak nog niet geheel goed opgewarmd. Hierdoor konden wij ons niet maximaal profileren en waren wij niet geheel tevreden over ons eigen dansen. Deze ronde werd dan ook geannalyseerd om te bepalen wat er beter moest voor de finale. Gelukkig wisten wij in de finale er een schep boven op te doen en mede door de aanmoedigingen van het publiek wisten wij beter te dansen.


Finale Professionals Standaard tijdens VBD Grand Prix in Geldrop


De eerste Professional wedstrijd was een feit. Vrij snel na de finale vond de prijsuitreiking plaats. Dit is en blijft altijd een spannend onderdeel van de wedstrijd. Uiteindelijk mochten wij de 3e plaats in ontvangst nemen. Tevreden kijken wij terug op onze eerste wedstrijd bij de VBD. Over 3 weken maken wij ons internationaal Professional debuut tijdens de International Championships in Brentwood, UK. 4 Dagen daarna dansen wij de VBD Holland Masters in Sportpark Papendal.

RobRonda.com hartelijk bedankt voor het maken van de prachtige foto's!

  •  

 
Our Sponsors

Bedankt voor jullie support

Fabulous Cosmetic  PlantinaDance Shoes
Very Zofcin Rob Ronda Fotografie Danceplaza
Glitzer Werk Statt