facebook

Sponsors


Dance-Shoes

Sponsor: Dance-Shoes.nl

Uw voeten verdienen uw aandacht! Wanneer u zich realiseert hoeveel uren per week u danst, is het verstandig uw voeten te verwennen. Dat begint natuurlijk met goed passende dansschoenen, die mooi, comfortabel, praktisch, stabiel en elegant zijn.

 
Rob Ronda

Sponsor: Rob Ronda Fotografie

Van Rob Ronda kan met recht gezegd worden dat hij de beste dansfotograaf van de wereld is! Hij behoort tot de absolute top en wij zijn er dan ook trots op dat hij in 2006 besloten heeft om ons te gaan sponsoren.

 
Fabulous Cosmetic

Sponsor: Fabulous Cosmetic

Fabulous Cosmetic is het make-up merk van de beroemde Italiaanse kapper/visagiste Lella. Zij heeft samen met haar man een uniek make-up merk gecreëerd dat door alle topdansers uit de hele wereld wordt gebruikt.

 
Plantina

Hoofdsponsor: Plantina Vitaminen & Voedingssupplementen

Mevrouw Mr. E.B.J. de Groot heeft begin december 2006 haar vertrouwen uitgesproken in ons middels een sponsoring. Volgens eigen zeggen past onze levenstijl uitstekend bij haar bedrijf: bewegen, gezond eten en voedingssuppletie.

 
VeryZofcin

Sponsor: VeryZofcin

Dennis zijn rokkostuum wordt gesponsord door het Duitse top atelier Very Zofcin. Bekende dansers als; Sascha Karabey, Marat Gimaev, Emanuel Valeri, Bjorn Bitsch en Victor Fung worden ook al jaren gekleed door dit befaamde topmerk.

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Page 1 of 2
Our Sponsors

Bedankt voor jullie support

Fabulous Cosmetic  PlantinaDance Shoes
Very Zofcin Rob Ronda Fotografie Danceplaza
Glitzer Werk Statt