facebook

Make-up workshop

Wil jij leren hoe je een professionele dansmake-up aanbrengt, passend bij jouw jurk en de uitstraling die je op de vloer wilt creëren? Je krijgt tips en adviezen over alle producten van Fabulous Cosmetic en de manier waarop je deze het beste kunt gebruiken. Wat kun je verwachten tijdens deze workshop? Alle soorten make-up komen aan de orde, van de foundation tot de blush en van de lipgloss tot de glitters. Hoe leg je een goede basis? Hoe leg je de juiste accenten in je gezicht, passend bij het licht op de wedstrijdvloer? Hoe laat je de ogen groter lijken en hoe zit het met de wenkbrauwen? Tot slot accentueer je de lippen met lipliner, lipstick en lipgloss. Alle aspecten komen aan bod.

Make-up advies
Make-up advies wordt gegeven door Samantha in haar eigen salon in Almere. Maximaal 4 personen kunnen tegelijkertijd een make-up advies volgen. De duur van het advies is gemiddeld 1,5 uur (mede afhankelijk van het aantal personen). Het gebruik van alle producten is inclusief in de prijs. Na afloop kun je alle benodigde producten meteen bestellen en ontvang je 10% korting op de aanschaf hiervan.
Kosten € 25,- per persoon

Make-up workshop
Ben je met een gezelschap, dan kan Samantha een workshop op locatie komen geven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trainingskampen e.d. Dit is mogelijk vanaf 4 personen. Gemiddeld duurt een make-up workshop 2,5 uur. De kosten voor de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en exclusief reiskosten voor Samantha. Het gebruik van alle producten is inclusief in de prijs. Na afloop kunnen alle benodigde producten meteen worden besteld en ontvangen alle deelnemers 10% korting. Voor de organisator van de make-up workshop heeft Samantha een leuk presentje.
Kosten € 17,50 / € 25,- per persoon

Meldt je aan voor een workshop of advies via FabulousCosmetic.

 
Our Sponsors

Bedankt voor jullie support

Fabulous Cosmetic  PlantinaDance Shoes
Very Zofcin Rob Ronda Fotografie Danceplaza
Glitzer Werk Statt